سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس

تهیه گزارش نظارتی درباره قانون ساماندهی بازار خودرو در مجلس

تهیه گزارش نظارتی درباره قانون ساماندهی بازار خودرو در مجلس سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: در جلسه کمیسیون قرار شد قانون ساماندهی بازار خودرو در دستورکار قرار بگیرد و گزارش نظارتی درباره اجرای آن را تدوین کرده تا برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 14
کد خبر: ۲۶۰۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا سعیدی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، درباره بررسی وضعیت بازار خودرو و کیفیت خودروهای تولیدی در این کمیسیون، گفت: جلسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با حضور نمایندگانی از شرکت‌های خودروساز، قطعه سازان و فعالین این حوزه برگزار شد.

 

وی با بیان اینکه در این جلسه مشترک نمایندگان دغدغه مردم را مطرح کردند، افزود: خودروسازان و قطه سازان نیز مسائل، مشکلات و نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

 

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که در این جلسه به آن پرداخته شد نقش منفی دلالان در بازار و قیمت خودرو بود، ادامه داد: دلالان از زمانی که خودرو تولید و تا زمانی که به دست مشتری می‌رسد نقش بدی را ایفا می‌کنند و باعث بالا رفتن قیمت خودرو می‌شوند به عبارتی موجب این می‌شوند خودرو بسیار بالاتر از قیمت تمام شده در اختیار متقاضیان قرار گیرد که همین مسئله موجب نارضایتی مشتریان می‌شود.

 

سعیدی با تاکید بر اینکه یکی دیگر از مسائلی که در این جلسه از سوی نمایندگان مطرح شد بحث کیفیت خودروها و وضعیت استاندارد آنها بود، گفت: پس از انجام گفت‌وگو‌ها قرار شد بررسی‌های لازم در این زمینه انجام شود تا وضعیت تحویل خودرو استاندارد و غیر استاندارد بررسی شود که آیا تفاوتی بین آن قائل هستند یا خیر؟ به عبارتی موضوع استاندارد بودن خودروها از سوی خودروسازان رعایت می‌شود؟

 

وی با بیان اینکه یکی دیگر از موضوعاتی که باعث نارضایتی مردم است تاخیر در تحویل خودروهای ثبت‌نامی است، گفت: مسئله تاخیر در ارائه خودروها، تعهد ارزی، قیمت دستوری از دغدغه‌هایی بود که در این جلسه مطرح و درباره آنها بحث و تبادل نظر شد.

 

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن همچنین با اشاره به قانون ساماندهی بازار خودرو، بیان کرد: اعضای کمیسیون صنایع از بعد نظارتی بر اجرای این قانون نظارت خواهند کرد و تلاش اعضای کمیسیون، نظارت بر قانون ساماندهی بازار خودرو است و قرار شد این موضوع در دستورکار قرار بگیرد و گزارش نظارتی آن را تدوین کنیم تا برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار